01.08.2019

Ліцензії від Autodesk

Компанія Autodesk – лідер в сфері розробки рішень для 3D-проектування, дизайну, графіки та анімації на безкоштовній основі надала ПДАБА по 1250 ліцензій на програми з колекції «Architecture, Engineering & Construction»: Revit 2020, Autocad 2020, Autocad Architecture 2020, 3ds Max 2020, 3ds Max 2019.
Це нове прикладне програмне забезпечення призначене для освоєння майбутніми конструкторами, інженерами та архітекторами практичних інструментів роботи в умовах сучасного проектування та будівництва.
Навчальний відділ у співробітництві з інформаційно-обчислювальним центром (ІОЦ) розпочав роботи з впровадження нових прикладних програмних пакетів в освітній процес.

Якщо Ви зацікавлені в придбанні академією ліцензій іншого сучасного програмного забезпечення для Вашої навчальної та науково-дослідної діяльності – навчальний відділ чекає на ваші заявки!

З питань практичного освоєння нового програмного забезпечення (встановлення на кафедральних комп’ютерах, консультації з використання в освітньому процесі, розробка методичних вказівок) звертайтесь до ІОЦ (лабораторія САПР, ауд.°116, тел. 4-38).

?>
вверх