17.12.2018

Квест «Економіст-2018»

26 листопада на факультеті відбувся квест «Економіст-2018» в якому змагалися 5 збірних команд всіх економічних спеціальностей: «ФІНМАГ», «ЕКОНОМІСТ», «МЕНЕДЖЕР», «МІЖНАРОДНИК», «АУДИТОР».

Як відомо, квест одна з форм організації дозвілля та формування корисних навичок учасників, що виявляє надзвичайно важливе вміння – вміння працювати в команді. Але одночасно будь-який квест – це, перш за все гра. Для того, щоб грати не потрібно особливих навичок, але потрібна «кмітливість». Гра зазвичай проводиться з урахуванням часу, на кількість балів, на кінцеве проходження, тощо. Обовязковим є призовий фонд квестів. Призи мають відношення до всієї команди без виключення. Призи отримують усі команди! Саме такі основні принципи було взято організаторами за основу при розробці правил проведення квесту. Основною метою організаторів при проведенні квесту було згуртування колективу, перевірка командної роботи викладачів усіх кафедр економічного факультету, а також самоорганізація командної роботи студентів, їх вміння розробляти правильну тактику для досягнення мети або виконання завдання, вміння у незвичній, новій для себе ситуації, використати усі свої знання, компетентності та навички задля отримання якісного результату.

На відміну від звичайних квестів економічний квест проводився у два етапи. На першому етапі, команди проходили по маршруту, до якого було включено усі кафедри економічного факультету та відповідали на 10 запитань на кожній кафедрі. Запитання стосувалися основних курсів (дисциплін), що вивчаються студентами економічного факультету з першого по четвертий курс, але були сформульовані викладачами нестандартно і виявляли не тільки знання, але здогадливість та кмітливість.

Останньою точкою в маршруті кожної команди була своя, «рідна» кафедра, на якій команда також відповідала на запитання. Кожна кафедра підготувала для своїх студентів своїх брейк-каву, печиво, солодощі. Під час веселого обговорення своїх маршруту та завдань, саме на чайному столі, серед солодощей, здивовані учасники знаходили ще одне творче завдання для другого етапу проведення квесту.

У в цьому завданні команда студентів, учасників квесту і команда викладачів, які готували і проводили квест, мали змогу обєднати зусилля заради однієї спільної мети: зробити найкращу, найоригінальнішу, найприкольнішу, креативну, яскраву але дуже коротку рекламу своєї спеціальності, коротку промову, спіч, «промову у ліфті», яку озвучити на сцені під час концерту до Дня економічного факультету.

Другий етап проведення квесту відбувся під час концерту до Дня економічного факультету 28.11.18 в актовій залі академії; коли економічний факультет відсвяткував 26 річницю свого існування святковим концертом, який підготували студенти економічного факультету.

На святі окрім студентів та викладачів, як зазвичай, було багато гостей: школярі та вчителі, що прибули в академію на захід Малої академії наук, учні 11-х класів 67-ї та 1-ї шкіл, учні технікумів.

Цього разу концерт вразив надзвичайно молодіжним, студентським гумором, яскравими, артистичними, талановитими виступами студентів, які тримали глядацьку увагу.

Саме у розпал концерту, учасників квесту запросили на сцену задля незвичайного, оригінального виступу. Кожна команда отримала прекрасну можливість представити свою спеціальність якнайкраще.

І спічі, які приготували команди вразили своєю різноплановістю – артистизмом, репом, гумором, і просто залюбленістю у свої спеціальності та рідний факультет.

Гучні оплески були нагородою учасникам квесту. А ще, надзвичайне задоволення та зацікавленість присутніх школярів та вчителів: «Жодного разу ми ще не бачили такої творчої  та яскравої реклами спеціальностей. Це було надзвичайно!» – говорили вони

Але цей виступ був не единим здивуванням для глядачів. Справжньою родзинкою свята став виступ викладачів факультету разом із заступником декана та деканом.

Запальний танок просто «порвав» зал! Студентська публіка була у захваті, школярі і вчителі вражені такою єдністю, креативністю викладачів та студентів економічного факультету. Pin Up bet букмекерская контора – обзор популярной БК.

Інтернет вибухнув відео з концерту, вони отримали тисячі переглядів. Доречі, підготовка цього прекрасного концерту – перший творчий проект нового, нещодавно обраного, студентського комітету економічного факультету. Ірина Андреєва, Микита Гайдай, Ігор Вереда, Настя Ярошенко, Павло….,  та інші члени комітету це наші найактивніші, талановиті та надзвичайно творчі студенти, які горять та запалюють інших.

Дякуємо їм, пишаємося ними, чекаємо нових творчих проектів!

За підготовку концерту до дня економічного факультету студентський комітет отримав першу заслужену нагороду – Почесну грамоту деканату факультету, яку було вручено 30 листопада на розширеному старостаті, де відбулося підведення підсумків квесту та нагородження переможців.

?>
вверх