11.04.2024

Круглий стіл “Must have компетенцій для сучасного спеціаліста, способи їх виявлення”

3 квітня 2024 року відбувся круглий стіл «Must have компетенцій для сучасного спеціаліста, способи їх виявлення».

Організатор круглого столу: Академія розвитку кар’єри Альфа+

Партнери заходу:
– Економічний факультет, ПДАБА
– ГО «Успішна людина»

Модератор заходу: завідувач кафедри ДеНФОМ ПДАБА Євгенія Морозова

Спікерами заходу були:

  1. Валерій Кіпішинов, профайлер, експерт у галузі «читання людини» (впродовж 14 років), експерт на телевізійних проектах “1+1”, “ТРК Україна”, “СТБ”, співавтор книги “Профіль”;
  2. Сергій Буханець, директор “Авалон Фесіліті Сервіс”, група компаній “Авалон”, м. Львів;
  3. Олександр Пушкаренко, власник агенції нерухомості AlexEstate;
  4. Максим Кадук, здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 075 «Маркетинг» ПДАБА, директор ТОВ «Райт. Тім» та інші.

Під час проведення Круглого столу на тему «Must have компетенцій для сучасного спеціаліста, способи їх виявлення» відбулося живе та плідне обговорення ключових аспектів успішної кар’єри в сучасному світі праці. Учасники заходу активно ділилися своїми думками та досвідом щодо необхідних компетенцій для досягнення успіху у своїй галузі.

В ході обговорення було визначено кілька важливих компетенцій, серед яких виділяються технічні знання та експертиза в обраній сфері, вміння працювати в команді та ефективно спілкуватися, а також аналітичні та проблемно-розв’язувальні навички. Учасники також обговорили різноманітні методи виявлення цих компетенцій, включаючи спеціалізовані тести, інтерв’ю та практичні завдання.

Загалом, захід виявився дуже корисним та пізнавальним для всіх присутніх, надавши їм можливість поглибити розуміння професійних вимог сучасного ринку праці та засвоїти нові підходи до розвитку особистих та професійних навичок. Дякуємо усім, хто брав участь у цьому проекті.

?>
вверх