23.08.2018

Конкурс на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених

Шановні молоді вчені!

 

Звертаю Вашу увагу на старт двох щорічних конкурсів для молодих учених:
1. Конкурс на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених, який триватиме до 20 вересня 2018 року. Отже, голосування вченою радою академії за підтримку подання кандидатури на участь у конкурсі має пройти 29 серпня.

Вік осіб, які претендують на здобуття стипендії, не може перевищувати 33 роки для осіб, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, та 38 років для осіб, які мають науковий ступінь доктора наук або являються докторантами вузу.

З положенням про Стипендії Уряду України та розподілом квот між міністерствами та національними галузевими академіями наук можна ознайомитися на сайті Комітету з Державних премій в галузі науки і техніки України. У відповідності із ними наш вуз може подати 2 кандидатури.

http://www.kdpu-nt.gov.ua/content/umovi-ta-poryadok-provedennya-konkursu-na-zdobuttya-stipendiy-kabinetu-ministriv-ukrayini-dl

Крім того, діючі стипендіати мають пройти атестацію наукових робіт!!!

У разі виникнення запитань щодо номінування на Стипендію можете звертатись до ради молодих учених або до актуальної нормативно-правової бази (положення про Стипендію, лист МОН) та головного спеціаліста департаменту науково-технічного розвитку МОН Олександра Вікторовича Вороненка (044) 287-82-41.
В США довольно хорошо развита сфера эскорт-услуг, в городе Новосибирск это явление довольно новое, да и те средства, которые вы отдадите за сопровождение девушкой на встрече, можно спустить на секс услуги , которые окажут сразу несколько ВИП проституток, эскортницы против интима, ограничиваются лишь общением в официальном обществе.
Більш детально можна ознайомитися за посиланням нижче

Голова ради молодих вчених,

к.т.н. Єлісєєва М.О.

?>
вверх