25.03.2019

КОНФЕРЕНЦІЯ НОВОГО ФОРМАТУ

На початку березня 2019 року в Київському університеті Бориса Грінченка була організована і проведена (не)конференція EDCAMP LINGUIST POSITIVE CHANGE для вчителів і викладачів англійської мови. Організатором заходу стали незалежна вчительська спільнота EDCAMP UKRAINE та тренінговий центр ЛІНГВІСТ, а також CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS, MМ PUBLICATIONS, NATIONAL GEOGRAPHIC LEARNING.

Чим відрізнялась ця (не)конференція від традиційних інших конференцій? Вона більше походила на комбіноване практичне заняття і семінар, в якому викладачі в якості студентів брали участь в обговоренні поставлених питань, проблеми-відповіді, ігрові моменти, поділ на групи та дискусія. Також було проведено Teacher Sessions, де викладачі могли поділитися своїм досвідом.

Незвичним було проведення SPEED GEEKING. Взагалі це такий метод презентації, де слухачів поділено на групи, а по периметру аудиторії свої місця зайняли доповідачі. Лунає дзвінок, і кожна група підходить до свого доповідача і слухає доповідь, яка триває максимум 5-10 хвилин; потім фінальний дзвоник і група слухачів переходить до іншого доповідача.

Але цього разу всі доповідачі вийшли на сцену конференц-зали і проводили анонс або робили бліц-доповідь, а слухачі таким чином обирали семінарське заняття, яке вони відвідають. Також учителі та викладачі були ознайомлені зі змінами у складанні іспитів з англійської мови Preliminary (Cambridge) і їм було надане право проголосувати за того чи іншого укладача деяких підручників з англійської мови, щоб видавництва пустили їх до масового друку. На сайте вы можете http://kupit-diplom.com.ua/ диплом купить настоящий без предоплаты

Серед доповідачів, крім вище зазначених видавництв, були також представники КОРПУСУ МИРУ, BRITISH COUNCIL, STUDY.UA та викладачі КИЇВСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ БОРИСА ГРІНЧЕНКА.

Всі учасники заходу були нагороджені сертифікатами і отримали зарахування 8 годин підвищення кваліфікації.

Стехна П.М.

викладач кафедри ІНІМ

 

?>
вверх