03.10.2023

Кібербезпека: ризики та заходи

28 вересня в залі засідань Вченої ради академії, відбувся важливий захід, присвячений актуальній темі – кібербезпеці. Ця подія була організована спеціально для студентів першого курсу з метою ознайомлення їх із значенням захисту інформації та комп’ютерних систем у сучасному світі.

Кібербезпека розроблена як галузь інформаційної безпеки, яка включає в себе різноманітні заходи та технології для захисту від різних кібернетичних загроз. Серед них – хакерські атаки, віруси, шпигунське програмне забезпечення та інші досить небезпечні ситуації. Методом кібербезпеки є забезпечення конфіденційності, цілості та доступності інформації та комп’ютерних ресурсів.

На заході, організованому для студентів, були представлені важливі аспекти кібербезпеки, та надано поради щодо того, як захистити власну інформацію та слідкувати за найкращими практиками в цій галузі. Ця ініціатива сприяє підвищенню обізнаності молодого покоління щодо кібербезпеки, що є винятковим результатом у сучасному цифровому світі.

Ми також хочемо відзначити старост груп за відмінну організацію та активну участь у підготовці та проведенні цього заходу. Їхні зусилля заслуговують на велику похвалу, оскільки вони сприяють розвитку свідомості щодо кібербезпеки серед молодого покоління.

?>
вверх