01.04.2020

Кафедра Іноземних Мов проводить заняття та спілкується з студентами, користуючись цифровими платформами

Кафедра Іноземних Мов проводить заняття та спілкується з студентами, користуючись цифровими платформами. Серед них: Google Classroom, Zoom, Hangouts, Edmodo Skype, Telegram, Viber, Discord.

Небувалого масштабу пандемія коронавірусу охопила практично увесь світ. В Україні на законодавчому рівні запроваджено заходи безпеки, які також торкнулися закладів освіти. Незважаючи на карантин, освітній процес вимагає систематичності й послідовності в опануванні знань і, завдяки сучасним інформаційним технологіям, він може і повинен тривати.

Дистанційне навчання – це сукупність сучасних технологій, що забезпечують доставку інформації в інтерактивному режимі за допомогою використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) від тих, хто навчає, до тих, хто навчається. Основними принципами Дистанційного Навчання є інтерактивна взаємодія у процесі роботи, надання здобувачам освіти можливості самостійного освоєння досліджуваного матеріалу, а також консультативний супровід у процесі дослідницької діяльності, що дає змогу навчатися на відстані.

Кафедра Іноземних мов використовує різноманітні цифрові платформи та презентує приклад практичного заняття зі студентами на цифровій платформі SKYPE.

Кафедра Іноземних мов також пропонує студентам ПДАБА онлайн-ресурси для вивчення англійської, французької, німецької мов, української або російської мов як іноземних.

Див. інформаційні матеріали

?>
вверх