26.04.2020

КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ ЗВІТУЄ: ПРОВОДИТЬСЯ АНОНІМНЕ ОПИТУВАННЯ СТУДЕНТІВ!

З 24 квітня по 1 травня 2020 року кафедрою фізичного виховання та спорту, із залученням основного складу викладачів ДВНЗ ПДАБА, проводиться анонімне опитування студентів.

За попередніми результатами:

54 % студентів академії під час карантину регулярно займаються фізичними вправами (з них 28 % займаються 1-2 рази на тиждень, а 26 % − 2-3 рази на тиждень).

Більшість студентів за період карантину не хворіли жодного разу, і лише 14% перенесли захворювання, що не мали відношення до COVID-19.

Окрім того, опитування виявило, що 49 % студентів зовсім не дотримуються режиму дня, 28 % підтримують режим як у вихідний день і лише 23 % відрізняють будні.

38 % опитаних студентів дотримуються режиму самоізоляції та майже не виходять з дому; 28 %виходять лише до найближчого магазину та стільки ж опитаних намагаються, за можливістю, виходити на вулицю, уникаючи людних місць.

Також, за результатами опитування, більшість студентів оцінюють свій фізичний стан вище, ніж психоемоційний.

Серед причин, що викликають невдоволення життям: 21 % студентів виділяють відсутність можливості необмежено знаходитись за межами домівки, а 17% обмеженість спілкування.

Залучитися до опитування можна за посиланням:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=GdTF-Fv5KEK68XWxydzoMJjxJWHmUqtOp2_OiMPYSw1UOEFHOTA1MVEwRUU3VENCODJKVjdPQ0JNTi4u

Дякуємо всім за участь!

?>
вверх