17.03.2020

IV міжнародний семінар «методи, ресурси і технології відкритого навчання та досліджень»

16 червня 2020 року у Харкові відбудеться IV Міжнародний семінар «Методи, ресурси і технології відкритого навчання та досліджень» (MROL 2020).

Тематика семінару охоплює питання сучасного стану розвитку та перспектив використання провідних інформаційно-комунікаційних технологій підтримування навчання і наукових досліджень у відкритих системах вищої освіти.

Метою семінару є: дослідження найбільш доцільних шляхів використання інструментів, ресурсів та методів відкритої освіти і науки для формування творчої та ІКТ компетентної особистості в контексті створення Європейського дослідницького простору, провідних тенденцій розвитку ІКТ.

Виступи учасників мають відповідати пріоритетам відкритої освіти і науки, відкритої комунікації та відкритого доступу та передачі даних, широкого застосування хмарних навчальних ресурсів, платформ та інфраструктур для підтримування навчання та досліджень у відкритих системах вищої освіти.

Тематика семінару охоплює питання, пов’язані з використанням технологій великих даних (big data), смарт даних (smart data), даних та ресурсів Європейської відкритої наукової хмари (EOSC), адаптивного опрацювання даних, освітньої і наукової аналітики, смарт систем і технологій навчання та досліджень, адаптивних та інклюзивних середовищ навчання тощо.

 

Детальніше

?>
вверх