09.12.2022

Інноваційна свідомість молоді – запорука повоєнної відбудови країни

07 грудня 2022 р., відбулася вже традиційна, IV науково-практична конференція молодих вчених ДВНЗ ПДАБА:«Інтелектуальна власність в Україні:проблеми та перспективи розвитку в інформаційному суспільстві». Конференція проводилась, згідно плану роботи наукового гуртка «Інтелектуальний хакатон», в режимі онлайн на платформі Офіс 365. Цьогорічна конференція об’єднала студентів, як бакалаврського освітньо-професійного рівня, так і ІІ магістерського освітньо-професійного рівня факультетів ЦІтаЕ, ПЦБ, економічного, архітектурного та факультету інформаційних технологій.

Метою конференції стало обговорення проблем та напрямів розвитку інтелектуальної власності в Україні в умовах військової агресії та в контексті національної безпеки, напрямків розвитку та практичного використання об’єктів права інтелектуальної власності у будівельно-архітектурній галузі для повоєнної відбудови України.

Організаційний комітет конференції очолили голова оргкомітету, проректор з наукової роботи ПДАБА, д. т. н., професор Данішевський В. В. та співголова оргкомітету, проректор з навчальної та виховної роботи ПДАБА, д. н. з держ. упр., професор Євсєєва Г. П. До оргкомітету також увійшли: завідувач кафедри УДІД, доцент Баранник О. Ю. – заступник голови оргкомітету та члени оргкомітету – патентний повірений України Авраменко В. В., доц. кафедри УДІД Бабенко В. А., доц. кафедри УДІД Перетокін А. Г.

Докладніше – в інформаційних матеріалах.

?>
вверх