09.11.2022

Інформаційні технології підтримки життєвого циклу будівельних об’єктів

Шановні колеги! 8 листопада 2022 року відбувся черговий майстер-клас, присвячений циклу відкритих лекцій «Енергоефективність для кожного» з партнером ДніпроХабу – Allbau Software Україна.
Спікером майстер-класу виступив ЮРІЙ СМИРНОВ – Співавтор Концепції UA BIM TASK GROUP, директор Allbau Software Україна, з дуже актуальним питанням сьогодення: Інформаційні технології підтримки життєвого циклу будівельних об’єктів.
Повну версію тренінгу ви можете подивитись на нашому YouTube каналі за посиланням https://youtu.be/Uiz2kcGOdEQ
Підписуйтесь на наш YouTube канал https://www.youtube.com/channel/UCdEg-POi9CfPSGwwYlMYvxw , щоб отримувати ще більше цікавого контенту!
В заході прийняло участь більше 50 зацікавлених осіб, серед яких були присутні: студенти ЗВО, коледжів, ЗПТО, аспіранти, викладачі, а також представники будівельних компаній, проєктанти, архітектори, майстри, будівельники та енергоаудитори.
На вебінарі розглянули як підвищити ефективність при проектуванні та будівництві із BIM цивільних, промислових та інфраструктурних об’єктів із допомогою BIM.
Завершився тренінг дискусією у форматі питання-відповідь.
Для участі в наступних майстер-класах/вебінарах/лекціях, слідкуйте за новинами на сторінці Energy Innovation Hub ПДАБА https://www.facebook.com/EnInHubPSACEA/
?>
вверх