22.06.2023

ІІІ освітній форум академічної спільноти: день третій

Інноваційні освітні програми в галузі будівництва.

21 червня продовжив роботу ІІІ освітній форум академічної спільноти. Тема третьої секції – «БУДУЄМО МАЙБУТНЄ: ІННОВАЦІЙНІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ В ГАЛУЗІ БУДІВНИЦТВА».

Робота секції була розпочата проректоркою з навчально-виховної роботи Галиною ЄВСЄЄВОЮ, яка у привітальному слові спрямувала учасників секції на взаємний обмін досвідом та інноваціями щодо підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців для відбудови України.

Сергія ШАТОВА, д.т.н., професор, гарант ОПП «Машини та обладнання 3D-друку в будівництві» у своєму виступі зробив наголос на джерела започаткування цієї програми: результати наукових досліджень викладачів, науково-дослідницької роботи студентів та впровадження пропозицій у виробництво.

Ірина ЮР’ЄВА, керівниця компоненту «Професійні кваліфікації» проєкту «Просування енергоефективності та Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» і Євген ЮРЧЕНКО, гарант ОНП «Енергоаудит та енергоефективність», керівник Енерго-інноваційного ХАБу ПДАБА зробили доповіді, які акцентували увагу академічної спільноти на важливості цієї програми у контексті досягнення європейської якості вищої освіти.

Артем СОПІЛЬНЯК, гарант ОНП «ВІМ-технології в будівництві та цивільній інженерії» та Олександра СУВОРКІН, керівник з якості ТОВ «ПЛЕНІТ ЮКРЕЙН» мали на меті актуалізувати знання учасників форуму щодо основних принципів ВІМ технології.

Павло ФІСУНЕНКО, декан економічного факультету та Андрій АНФЕРОВ, директор ТОВ «Concept Development», охарактеризували міждисциплінарну освітню програму «Девелопмент нерухомості». Навчання за цією програмою надає студентам унікальну можливість отримати знання та навички в різних галузях, пов’язаних з розвитком нерухомості. Освітня програма комбінує елементи будівництва, фінансів, маркетингу, права та управління проектами, що дозволяє студентам отримати широкий спектр компетенцій, необхідних для ефективної роботи у сфері нерухомості.

‼ Павло НАЖА, завідувач Навчально-наукового центру освітньої діяльності ПДАБА, підсумував плідну та лаконічну роботу секції «БУДУЄМО МАЙБУТНЄ: ІННОВАЦІЙНІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ В ГАЛУЗІ БУДІВНИЦТВА» ІІІ освітнього форуму академічної спільноти та запросив присутніх до роботи у наступних секціях 22 та 23 червня.

Запис другого дня Форуму можна переглянути на нашому youtube-каналі за посиланням https://www.youtube.com/playlist?list=PLf5VGTEMiT8HBGMXUO3be-9kC4n039MTB

?>
вверх