23.06.2023

ІІІ освітній форум академічної спільноти: день пʼятий, підсумковий

23 червня 2023 року, відбулося останнє засідання ІІІ освітнього Форуму академічної спільноти 23 червня 2023 року в Придніпровська державна академія будівництва та архітектури зібрало учасників пʼятої секції  «ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ ТА ГУМАНІТАРИЗАЦІЯ ВИЩОЇ ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ: СУПЕРЕЧЛИВЕ ПОЄДНАННЯ ЧИ ВИГРАШНА КОМБІНАЦІЯ?» Засідання було присвячене обговоренню питань, що стоять на вістрі сьогоднішніх пошуків наукового світу.

Олександр ХАРЛАН, декан Архітектурний факультет ПДАБА архітектурного факультету, розпочав фахову дискусію доповіддю на тему «НОВОКОДАЦЬКА ОСНОВА В ГЕНЕЗІ ВИНИКНЕННЯ МІСТА ДНІПРА ЯК БАЗА ПЕРЕДАТУВАННЯ ЧАСУ ЙОГО ЗАСНУВАННЯ». Доповідач запропонував цілу низку невідомих раніше широкому загалу наукових фактів щодо історичних витоків формування регіону.

Відбулося жваве обговорення численних аспектів теми гуманітаризації вищої технічної освіти України, зокрема, і в Придніпровській державній академії будівництва та архітектури.

Завдяки ІІІ освітньому Форуму академічної спільноти «ГОТУЄМО ФАХІВЦІВ ДЛЯ ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ» всі учасники вкотре переконалися у важливості постійного професійного і педагогічного розвитку та адаптації до сучасних вимог, що дасть змогу створити сприятливі умови для якісного навчання та розвитку фахівців.

Дякуємо організаторам, учасникам та всім зацікавленим особам за небайдужість, плідну працю, креативні ідеї, увагу до нашого освітньо-наукового заходу. Сподіваємося, що така практика матиме продовження!

Запис п’ятого дня Форуму можна переглянути на нашому youtube-каналі за посиланням

https://www.youtube.com/playlist?list=PLf5VGTEMiT8GTV6BKvkwBPOIJ0xeGGlN3

Запис доповіді О.В.Харлана в третій день Форму можна переглянути на нашому youtube-каналі за посиланням «Новокодацька основа в генезі виникнення міста Дніпра як база передатування часу його заснування»

https://www.youtube.com/watch?v=DPfo9uUnses&list=PLf5VGTEMiT8GTV6BKvkwBPOIJ0xeGGlN3&index=1&t=53s

?>
вверх