23.06.2023

ІІІ освітній форум академічної спільноти: день четвертий

Четвертий день роботи ІІІ Освітнього форуму академічної спільноти в ПДАБА 22 червня 2023 року був присвячений актуальній темі для успішного розвитку вишів України – євроінтеграції освіти та науки. Секція 4  «РОЗШИРЮЙТЕ ОБРІЇ: ПРОГРАМА ERASMUS+ ДЛЯ УНІВЕРСИТЕТІВ – ЯКІ МОЖЛИВОСТІ?» викликала значну зацікавленість як серед викладачів, досвідчених науковців, так і серед молоді – студентів та аспірантів.

Юлія ДЕГТЯРЬОВА – завідувачка Навчально-наукового центру міжнародної освіти та міжнародного співробітництва, представила доповіді «Можливості Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр.: Розвиток потенціалу вищої освіти для України» та «Можливості Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр.: Напрям Жан Моне», в яких висвітлила перспективи долучення науково-педагогічних працівників до міжнародних проєктів, наголосила на особливостях Напряму Жан Моне, надала слушні рекомендації відносно створення та подачі заявки, команди проєкту.

Юлія ОРЛОВСЬКА, д.е.н., професор, та д.т.н., професор Тетяна ЯКОВИШИНА в своїх доповідях «Приклад реалізації програми ЄС Еразмус+ Жан Моне Модуль у ПДАБА (міжкафедральний проект EUGREEN)» наголосили на етапах підготовки заявки (формулюванні ідеї проєкту, її відповідності цілям Програми ЄС Еразмус+), показали, як ведеться робота над проєктом відносно освітньої та наукової частин, комунікацій, зворотного зв’язку тощо.

‼ Доповіді спікерів надали можливість учасникам Форуму краще усвідомити перспективи сталого розвитку, євроінтеграції освіти та науки, зрозуміти, що собою являють означені проєкти та, безумовно, стали рушійною силою щодо здійснення спроб подачі заявок за міжнародними програмами.

ВСІМ ПРИСУТНІМ НА ФОРУМІ БАЖАЄМО СМІЛИВИХ МРІЙ ТА УСПІШНИХ ПРОЄКТІВ!

Завершує роботу Форуму 23 червня,   секція 5 – «ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ ТА ГУМАНІТАРИЗАЦІЯ ВИЩОЇ ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ: СУПЕРЕЧЛИВЕ ПОЄДНАННЯ ЧИ ВИГРАШНА КОМБІНАЦІЯ?». Чекаємо на зустріч!

Посилання для приєднання https://cutt.ly/C6vQphk

Запис другого дня Форуму можна переглянути на нашому youtube-каналі за посиланням https://www.youtube.com/playlist?list=PLf5VGTEMiT8HHsHLIhpX1eQrihE56wIMU

#ПДАБА #якіснаосвіта #пдаба #пдабадніпро

?>
вверх