08.04.2024

II дистанційна науково-практична конференція іноземними мовами «Наука і техніка: перспективи ххі століття»

Студентські наукові конференції на кафедрі іноземних мов у Придніпровській академії будівництва та архітектури стали традицією.

4 квітня 2024 року кафедра іноземних мов провела II дистанційну науково-практичну конференцію іноземними мовами «НАУКА І ТЕХНІКА: ПЕРСПЕКТИВИ ХХІ СТОЛІТТЯ».

На пленарному засіданні з вітальним словом звернувся професор Мічиганського інституту громадського здоров’я Ісідорос Сарінопулос, який приймав участь у міжнародній міжвузівській науково-практичній конференції молодих вчених у 2017 році. Його цікавий та корисний виступ про “білінгвізм” запам’ятався усім учасникам. Професор І. Сарінопулос відзначив позитивні враження від участі в роботі конференції, високий рівень студентських презентацій, важливість таких зібрань і побажав учасникам успіхів та плідних результатів у наукових дослідженнях.

Захід поєднав понад 130 учасників, які представили свої здобутки по наступним напрямкам роботи конференції:
– Будівництво.
– Архітектура.
– Матеріалознавство та машинобудування.
– Економіка.
– Людина та довкілля. Охорона праці.
– Інформаційні технології.
– Новітні тенденції  у розвитку науки і техніки.
– Лінгвістика, мовознавство, методика викладання іноземної мови.

Доценти, аспіранти, магістри та бакалаври будівельного, архітектурного, цивільної інженерії та екології та інших факультетів нашої академії презентували свої наукові дослідження англійською та французькою мовами. Виступи та відкриті дискусії іноземними мовами стали гарним показником для здобувачів немовних спеціальностей.

Особливо відзначились студенти архітектори першого курсу, які підготували презентації англійською мовою і французькою мовою (студенти проектних груп).

Участь у подібних наукових заходах дає можливість показати свої науково-практичні здобутки, прийняти участь в обговоренні доповідей і вдосконалити власні ораторські здібності на публічних виступах.

Дякуємо усім нашим учасникам, які, з вірою у Перемогу, не зупиняються вчитись і підвищувати свій освітній рівень для майбутнього становлення та розвитку нашої країни! 

Збірник матеріалів конференції знаходиться в інформаційних матеріалах.

?>
вверх