20.03.2023

ХX Міжнародна школа-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті»

Шановні колеги!

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує до участі у ХX Міжнародній школі-семінарі «Сучасні педагогічні технології в освіті».

Захід відбудеться 04 квітня – 08 квітня 2023 року

Мета школи-семінару – підвищення педагогічної майстерності науково-педагогічних працівників шляхом їх ознайомлення та навчання сучасним технологіям педагогічного процесу, а також обміну досвідом щодо нових підходів до виховання та розвитку особистості.

Під час роботи школи-семінару учасники ознайомляться з досвідом застосування сучасних педагогічних технологій в освіті, які використовуються в НТУ «ХПІ» та провідних навчальних закладах України та Європи. Поговорять про загальну структуру професійної діяльності педагога вищої школи та сучасними вимогами до неї; матимуть змогу обмінятися власним досвідом щодо шляхів подолання проблем упровадження інновацій у навчальний процес.

Школа проводиться у формі педагогічних майстерень за напрямками: STEM – лабораторії, майстер-класів, ділових ігор, тренінгів, дискусій, демонстрацій, презентацій, спрямованих на формування, розвиток та вдосконалення особистісних професійних компетентностей (організаторських, творчих, лідерських, комунікативних тощо), підвищення ефективності професійної діяльності у сфері освіти. Роботою майстерень керують провідні викладачі та спеціалісти НТУ «ХПІ» та інших освітніх установ України, Албанії, Бельгії, Великобританії, Індії, Іспанії, Мексики, Чеської Республіки, США.

Участь у школі-семінарі – БЕЗКОШТОВНА.

Учасникам за бажанням видається сертифікат 1 кредит ЄКТС 30 годин (вартість 180 грн.) Попередня реєстрація доступна за посиланням та є обов’язковою: https://bit.ly/EduTech2023

Більше в інформаційних матеріалах.

?>
вверх