02.05.2023

ХІХ Студентська науково-практична конференція «БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ В ХХІ СТОЛІТТІ» 27-28 квітня 2023 р.

27–28 квітня 2023р. на базі кафедри безпеки життєдіяльності Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, проходила дводенна щорічна студентська конференція (ХІХ Студентська науково-практична конференція  «Безпека життєдіяльності в ХХІ столітті – 2023»). Організаторами проведення конференції є: Міністерство освіти та науки України, Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, Державна служба з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області, Дніпропетровський науково-дослідний інститут судових експертиз, при участі Міжнародної академії безпеки життєдіяльності.

27 квітня – перший день проведення заочної дистанційної студентської науково-практичної конференції он-лайн на навчальній платформі Тeams в 10.30 технічне тестування та реєстрація, в 1100 початок роботи конференції,  до 11.30 – привітальне слово до присутніх від провідних викладачів, доцентів та професорів; з 11.30 до 15.00 доповіді студентів та наукової молоді на ХІХ Студентській науково-практичній конференції  «Безпека життєдіяльності в ХХІ столітті – 2023». Загалом було представлено 18 докладів-презентацій. Модератор к.т.н., доцент кафедри БЖД – Пилипенко Олександр.

28 квітня – другий день проведення заочної дистанційної студентської науково-практичної конференції он-лайн на навчальній платформі Тeams з 1100 до 1500 доповіді студентів та наукової молоді на ХІХ Студентській науково-практичній конференції  «Безпека життєдіяльності в ХХІ столітті – 2023». Проведено конкурс найкращих студентських робіт. Загалом було представлено 11 конкурсних робіт. Модератор д.т.н., професор кафедри БЖД – Налисько Микола.

По результатам проведення конференції було проведено конкурс студентських наукових робіт молодих вчених та студентів, по відповідним напрямкам, поданих на розгляд до оргкомітету конференції, що проводився 28 квітня 2023 року.

В 2023 році на ХІХ Студентську науково-практичну конференцію «Безпека життєдіяльності в ХХІ столітті – 2023» було подано 11 конкурсних робіт. Результати конкурсу наведені нижче:

студентська конференція «Безпека життєдіяльності в ХХІ столітті» проводиться з 2004 року та стала доброю традицією для нашої кафедри, нашої академії та колег з інших ВНЗ України. Але в цьому році студентська конференція проводилась дистанційно, в зв’язку з повномасштабним вторгненням РФ на територію України. Хотілось би зазначити що в 2020 та 2021 роках конференція проводилась в умовах карантинних заходів щодо COVID-19, а в 2022 році та в цьому 2023 році, проводилась в умовах коли в нашій державі ідуть бойові дії.

За результатами роботи студентської конференції, підготовлено електрону збірку праць студентів та молодих вчених. До нових очних зустрічей в 2024 році.

З повагою оргкомітет конференції 2023р.
к.т.н., доц. кафедри БЖД  ПДАБА  Пилипенко О.В.
д.т.н., проф. кафедри БЖД  ПДАБА  Налисько М.М.

Докладніше – в інформаційних матеріалах.

?>
вверх