29.05.2022

ХХIV Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Людина і Космос»

25-27 травня 2022 р. на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді імені О.М. Макарова, (м. Дніпро) у онлайн-доступі відбулася ХХIV Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Людина і Космос». Участь у роботі науково-практичного напрямку № 6 – «Освоєння Місяця та планет» 26.05.22 р. взяли студенти ПДАБА під науковим керівництвом провідних вчених нашою академії.

Перед початком роботи секції з привітальним словом виступив ректор академії д.т.н., професор М. Савицький.

На секції були присутні представники ДП «Конструкторське бюро «Південне» імені М.К. Янгеля» на чолі з начальником відділу Г. Осиновим, яким Микола Васильович Савицький подарував монографії з дослідження формоутворення поселень на Місяці авторського колективу академії.

Змістові доповіді зробили студенти Апанасенко А. «Гексагонально-сітчастоподібні та інтерференційно-мандорлоподібні прояви у формоутворенні поселень на Місяці та інших планетах» (керівник доц. Воробйов В.), Більговський Д., Даниленко І. «Машини та обладнання для розробки реголіту на Місяці» та Кобзарь О. «Обладнання для виготовлення будівельних виробів на Місяці» (керівник проф. Шатов С.), Дунда В. «Вплив умов середовища на проектування         житлових модулів Місячної бази» (керівник проф. Шехоркіна С.), Сіренок К. «Конструктивне рішення житлового модуля місячної бази» (керівник доц. Сопильняк А.). Ці студенти відмічені дипломами конференції.

?>
вверх