23.04.2019

Healthy-challenge

Наша Академія бере участь у пілотній програмі Healthy Challenge.

Звернення ректора ДВНЗ ПДАБА професора Савицького М.В. з приводу участі академії у пілотній програмі «Healthy Challenge 2019»

Healthy Challenge – це пілотна програма (надалі – Програма), що реалізується у 2019 році Центром «Розвиток КСВ» та Фондом ООН у галузі народонаселення з метою популяризувати здоровий спосіб життя серед молоді, яка навчається у ЗПТО та ЗВО І-IV рівнів акредитації.

Організатори вже протягом двох років реалізують аналогічну програму серед учнів у школах, яка вже залучила понад 500 закладів та 60 000 учнів по всій країні.

Програми полягає у проведенні серед закладів освіти змагання із міні-проектів та активностей на тему здорового способу життя протягом чотирьох тижнів (квітнень-травень 2019 року), які відповідають чотирьом темам ЗСЖ:

  1. Раціональне харчування(підвищення обізнаності про склад, поживну цінність продуктів, популяризація культури харчування відповідно до здорового раціону; режиму харчування та умов прийому їжі тощо).
  2. Фізична активність(залучення молоді до спорту, популяризація активного відпочинку тощо).
  3. Репродуктивне здоров’я(профілактика ВІЛ та інфекцій, які передаються статевим шляхом, засоби контрацепції, ВПЛ (вірус папіломи людини) тощо).
  4. Ментальне здоров’я(створення сприятливих психологічних умов, запобігання стресу, депресії, булінгу, насильству, профілактика вживання психоактивних речовин тощо).

Студенти, співробітники академії, куратори! Долучайтесь до проекту. Давайте разом популяризувати здоровий спосіб життя.

Більш детальну інформацію можна отримати:

на сайті www.healthy-challenge.in.ua;

за телефоном +380504818085 (Кононова Ірина Володимирівна),

+380661041769 (Морозова Євгенія Петрівна).

?>
вверх