11.03.2020

Старт хакатону з енергоефективності. Перший день.

10 березня в рамках проєкту по створенню Енерго-Інноваційних Хабів у регіонах України стартували триденні інтелектуальні змагання серед молоді в форматі хакатону. Команди із Харкова, Чернівців та Дніпра отримали завдання з 10 по 12 березня розробити і презентувати практичну та реалістичну стратегію розвитку своїх Хабів на найближчі три роки.

В нашому місті право брати участь у проєкті, який реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ за участі ГО «Школа енергоефективності» виборола Придніпровська державна академія будівництва та архітектури.

Початок хакатону транслювався у прямого ефіру на популярному відеохостингу YouTube. Організатори подбали про мотивацію учасників. По одному з найактивніших та найкреативніших учасників із кожної команди отримають призи – годинники “Фітнес-трекер XiaomiMiSmartBand 4”. А команда – переможець – чек на 50.000 гривень для реалізації проекту з розвитку енерго-інноваційного Хабу.

Підтримати свою команду і заробити їй один додатковий бал можуть вболівальники на спеціальній сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/EnInHub/

?>
вверх