24.01.2023

HACKATHON «REBUILD UKRAINE»

16 грудня 2022 року на платформі Microsoft Teams відбувся міжнародний конкурс Hackathon на тему «Rebuild Ukraine», у конкурсі брали участь понад 80 здобувачів освіти, серед яких опинилася і команда нашої академії.

До складу команди з ПДАБА увійшли 7 здобувачів освіти  з 1-3 курсів архітектурного та будівельного факультету: Брунеллі Роберто, Ляшенко Сергій, Корнєєва Олена, Голубенко Олександра, Дикий Данило, Лазарєв Роман, Ємельянова Дар’я, Калайко Даніїл.

“Ідеєю нашого проєкту було створення додатка для розрахування та створення кошторису разом з документацією до нього. Інвестори виявили захоплення та зацікавлення нашим проєктом, але, на жаль, у фінал ми не пройшли. Як нам пізніше пояснила одна з організаторів, наша ідея, на думку інвесторів, випереджає час. Ми все одно пишаємося тим, що змогли продемонструвати свою ідею та знання, здобуті в академії!”, – повідомив один із учасників Роберто БРУНЕЛЛІ, студент першого курсу групи ПЦБ-22-4п.

Команда отримала сертифікат про участь у хакатоні і здобула новий цікавий і корисний досвід. Бажаємо всім учасникам й надалі активно брати участь у міжнародних і всеукраїнських конкурсах, науково-фахових заходах академії, міста й країни. Пишаємося вами!

?>
вверх