18.10.2021

Х Студентська науково-практична конференція «Українська культура: вчора, сьогодні, завжди: до 30-річчя незалежності України»

Кафедра українознавства, документознавства ті інформаційної діяльності ДВНЗ ПДАБА провела науково-практичну конференцію, присвячену святкуванню 30-річчя незалежності України, яка відбулася 27 вересня 2021 року об 11.00 в режимі Тімс-конференції. Прозвучали доповіді про досягнення в культурі, освіті, спорті, науці за період незалежності; про видатних осіб незалежної України.

Відповідальним за проведення конференції був Перетокін А.Г.,  кандидат історичних наук, доцент кафедри українознавства, документознавства та інформаційної діяльності (далі УДІД) ДВНЗ ПДАБА.

У конференції взяли участь викладачі кафедри УДІД: в.о. завідувача кафедри УДІД, к.ф.н. доц. Баранник О.Ю., к.ф.н. доц. Богуславська Л.Г., к.і.н. доц. Бабенко В.А., к.і.н. доц. Лисенко Г.І., ст. викл. Волкова С.П. та ст. викл. О. В. Ткач.

З доповідями виступили в.о. завідувача кафедри УДІД, к.ф.н. доц. Баранник О. Ю., к.і.н. доц. Перетокін А.Г., к.ф.н. доц. Богуславська Л.Г., к.і.н. доц. Бабенко В. А..

На конференції були розглянуті такі питання: історія здобуття незалежності країнами Європи, історія розвитку України в різні періоди; видатні особистості періоду незалежності; досягнення в культурі та освіті; найбільші досягнення у спорті; наукові досягнення.

У конференції взяли участь студенти ІІІ курсу факультету БЦІ, І курсу архітектурного, механічного, БЦІ, ЦІтаЕ, економічного факультетів. Загальна кількість студентів 78, з них – 27 доповідачі.

Доповідачі:

ПЦБ-19-4п: Євангеліна Юнаш

Арх-21-4п: Щербина Юлія, Бодю Соломія, Береза Ольга, Страшко Марія, Неклеса Карина

Арх-20-4п: Петько Марія, Лисяк Софія

АРХ-20-5п: Павелко Єлізавета

БЦІ-20-4п : Адам Абад

АРХ-21-5п: Мартиненко Анастасія, Северін Іван

ПЦБ-21-1: Льога Артем, Афанасьева Єва 

ДС-21: Майстренко Варвара, Хітрова Анастасія, Бондаренко Аліна

ДМ-21: Попова Катерина

АТ-21: Марченко Дмитро, Баранник Вадим, Гарнадко Олексій

АУТП-21: Скороходов Дмитро

ГІЗ-21: Лобикіна Анастасія

ТГПВ-21: Ялугіна Божена, Пономаренко Олександр

МЕБ-21:  Нагорна Анастасія

?>
вверх