09.07.2021

Готуємо менеджерів-управителів ОСББ

08 червня 2021 року відбулося засідання Круглого столу «Навчальна програма для менеджерів (управителів) житлової нерухомості: наближення до потреб ринку праці» на якому представники нашої академії поділилися досвідом підготовки менеджерів – управителів ОСББ.

Організаторами цього заходу були Громадська спілка «Експертна Міжгалузева Асоціація України» (ЕМАУ) та Міністерство розвитку громад та територій України. Зустріч відбулася у форматі «on-line» на платформі Zoom.

В роботі круглого столу прийняли участь представники Київського національного економічного університету (КНЕУ), НУ «Львівська політехніка», Асоціації професійних управителів нерухомістю України та інші.

Нашу академію представляли проректор Галина ЕВСЕЕВА, директор ННІІОТ Микола МАХІНЬКО, начальник НМВ Павло НАЖА, провідний фахівець ВПК ННІІОТ Світлана Подедворна.

На засіданні відбулося обговорювання таких питань:

– ознайомлення з проектом програми професійного навчання і проведення підвищення кваліфікації в сфері управління житловим фондом за спеціалізацією «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)»;

– навчально-виробнича практика, як важлива складова підготовки/перепідготовки фахівців в сфері управління житлом;

– пілотний проект Міністерства у справах ветеранів України щодо соціалізації звільнених в запас шляхом створення умов та можливостей отримання ними нових професій в житловій сфері.

 

За результатами розглянутих питань було прийнято рішення затвердити програму підготовки менеджерів – управителів ОСББ.

?>
вверх