30.09.2021

ФРАНЦІЯ-УКРАЇНА-ПДАБА. МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!

16 вересня 2021 р. в ПДАБА відбулась зустріч студентів франкомовних проектів ПДАБА з Анною Мінчук та Анною Кравченко, студентками факультету ПЦБ, стипендіатами програми від Всесвітньої агенції франкомовних університетів (AUF), які цього літа успішно пройшли професійне стажування у Вільбуа-Лавалетт, що поблизу великого міста Ангулем у західній частині Франції.

Дівчата виступили з презентацією і розповіли про цікаві зустрічі з досвідченими фахівцями та свої незабутні враження від занурення у неповторну культурну, архітектурну та історичну спадщину Франції.

Своїми спогадами від подорожі до країни своєї мрії поділилась також Євангеліна Юнаш, студентка ПЦБ, яка пройшла лінгвістичне стажування за програмою Федерації Обміну Франція Україна (FEFU) у м. Париж та м. Суттерен, Франція.

Із захопленням учасники зустрічі переглянули фільм Євангеліни Юнаш про подорож до Франції.

Дівчата щиро вдячні адміністрації академії, співробітникам навчально-наукового центру міжнародного співробітництва та В.В. Задунай, викладачу кафедри іноземних мов та підготовки іноземних студентів за безцінну допомогу у реалізації цього стажування.

Підкреслимо, що найкращі студенти франкомовних проектів ПДАБА щорічно здобувають гранти від Всесвітньої агенції франкомовних університетів (AUF) на проходження професійної практики у Франції. Вони також мають унікальну можливість взяти участь у лінгвістичному та професійному стажуванні за програмою Федерації Обміну Франція Україна (FEFU).

Нинішню зустріч зі студентами організував навчально-науковий центр міжнародного співробітництва та франкомовний центр університетського розвитку (CRU).

Сподіваємось на подальші успіхи наших студентів і викладачів у продовженні та розвитку плідного міжнародного співробітництва Академії.

https://www.facebook.com/pgasa.prkom/videos/4689743517758726/

?>
вверх