09.03.2019

Звіт про день відкритих дверей 02.03.2018

Мабуть вперше в історії академії, за останні 5 – 10 років, відбувся справжній фурор. Це, звичайно, наймасштабніший день відкритих дверей, який відбувся 2 березня 2019 року.

Чим же він проявив свою масштабність? По-перше, кількістю зареєстрованих майбутніх абітурієнтів. А їх було 181, не рахуючи їхніх батьків, родичів та знайомих. Географія була представлена не тільки містом Дніпро та Дніпропетровською областю, а також до нас прибули представники Черкаської, Донецької областей та міста Суми. Сподіваємось на подальше розширення. Цікавим є те, що школярі були не тільки з одинадцятих класів, а також з дев’ятих і десятих.

Найбільш вражаючими і найцікавішими були вперше представлені досягнення кафедр в рамках презентації спеціальностей, а саме:

кафедра водопостачання, водовідведення і гідравліки зацікавила наших гостей експериментами з гідролізу води з-під крану;

кафедра будівельних та дорожніх машин продемонструвала роботу процесу дроблення будівельних матеріалів під керівництвом завідувача лабораторією К. А. Крекніна;

про принципи роботи оптичного мікроскопу та 3-D принтеру можна було узнати і побачити від представників кафедри матеріалознавства та обробки матеріалів;

новітні будівельні та теплоізоляційні матеріали можна було побачити біля стенду кафедри залізобетонних та кам’яних конструкцій.

Архітектурним факультетом було виставлено роботи студентів, майбутніх архітекторів. Економічний факультет проводив серед школярів тестування з професійної придатності.

Змістовні бесіди було проведено деканами та їхніми заступниками від кожного факультету.

Найбільш інтригуючим було проведення в стінах академії безкоштовного пробного ЗНО з фізики, математики, української мови та літератури, де за високими результатами абітурієнти могли отримати додаткові бали при вступі до нашого вишу.

Велика подяка організаторам цього заходу і всім, хто активно брав участь у проведенні дня відкритих дверей 2 березня 2019 року.

Сподіваємось на подальші успіхи і рекорди.

 

Фотозвіт про день відкритих дверей 02.03.2018 можна переглянути за посиланням

?>
вверх