08.12.2023

Форум Державотворець

07 грудня 2023 року студенти Придніпровської державної академії будівництва та архітектури спеціальності «Публічне управління та адміністрування» бакалаврського та магістерського рівнів взяли участь у Міжнародному молодіжному форумі «Державотворець: Дії заради майбутнього». Він зібрав понад 600 людей з усієї країни. А також топових управлінців, підприємців та міжнародних партнерів. Заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба у своєму вітальному слові зазначив, що Форум проходить під гаслом «Дії заради майбутнього», яке залежить від нового покоління України. Участь молоді, залученість до розбудови держави – один з найважливіших елементів Перемоги.

Зустріч у широкому колі організували саме для того, аби розказати молоді, як вона може впливати на зміни у країні. А ще про можливості самореалізації, втілення інноваційних та креативних проєктів.

Студенти відзначили унікальність форуму, яка полягала в інтерактивності. Модератори та спікери ставили учасникам питання, а вони онлайн, через відповідний канал, відповідали.

Програма «Державотворець», заснована Міністерством молоді та спорту України. Її мета – сприяти особистісному і професійному розвитку молоді.

?>
вверх