27.02.2020

Фінал конкурсу Територія майбутнього

27 лютого відбувся фінал конкурсу з благоустрою започаткованого Дніпропетровською обласною радою “Територія майбутнього”.  Щиро вітаємо студентів ДВНЗ “Придніпровська державна академія будівництва та архітектури”  з перемогою у конкурсі ,

У категорії проект благоустрою у м. Синельникове :

1 місце

Кармаліт Ілля

Федій Валерія

Шуліка Олександра

 

http://bit.ly/810528pdaba

2 місце

Базова Ганна

Давиденко Катерина

http://bit.ly/553553pdaba

 

Третяк Юлія

Бєлкіна Марта

 

http://bit.ly/487321pdaba

 

Нечепоренко Кирило

Шиман Софія

Гірєвой Денис

Буденко Наталія

 

 

http://bit.ly/455631pdaba

 

У категорії проект благоустрою у с . Вербки Павлоградського району

1 місце

Туліна Даяна

Воронова Катерина

Ларіонова Єлизавета

 

http://bit.ly/907347pdaba

 

2 місце

Гальченко Ганна

Казанцева Ганна

Люльченко Антоніна

Сиваш Наталія

Четверик Дар’я

 

 

http://bit.ly/456852pdaba

 

Локшина Вероніка

Панченко Наталія

 

http://bit.ly/513147pdaba

 

Герега Владислав

http://bit.ly/915402pdaba

 

Висловлюємо подяку організаторам конкурсу Територія Майбутнього Дніпропетровська обласна рада, громадам м. Синельникове та с. Вербки, викладачам – кураторам конкурсних груп, керівництву Архітектурного факультету та академії за проведений конкурс

Загалом 36 проектів від студентів з Будівельної академії та монтажного коледжу. Вперше, три найкращі роботи юних архітекторів будуть втілені у життя вже цього року. На умовах співфінансування із громадами будуть створені об’єкти благоустрою у с. Вербки Павлоградського району, м. Синельникове та у Дніпрі на ж/м Сокіл 1. Сьогодні відбулося нагородження переможців обласного архітектурного конкурсу «Територія майбутнього».

«Вперше ми з ОДА проводимо такий конкурс. До розбудови області ми тепер залучимо ідеї 90 молодих студентів – учасників конкурсу. Це великий крок у кар’єрі для юних спеціалістів, які ще навчаються, але можуть застосувати свої знання у реальному житті. До речі, це європейських підхід до навчання – коли практиці надається переважний час. Для нас це перший досвід, коли спочатку розроблені творчі ідеї – проекти, а потім буде формуватися фінансування», – прокоментував голова облради Святослав Олійник.

Зони відпочинку та медитації, озеленення, відновлення озера, створення сучасних елементів благоустрою – студентські проекти справили враження і на профільних експертів, і на представників громад, і на представників обласної влади, які входять до складу журі конкурсу.

«У цьому році ми плануємо приділити максимум уваги організації благоустрою та безпечного простору в області. Саме тому не лише роботи переможців, а й інші проекти мають бути реалізовані на територіях», – підсумував голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

Губернатор Дніпропетровщини Олександр Бондаренко у зверненні до студентів підкреслив, що цим конкурсом обласна влада хоче надати можливість студентам самим для себе створювати територію майбутнього, де їм належить жити і працювати.

За матеріалами Пресс служби Дніпропетровської Обласної Ради.

?>
вверх