15.10.2021

Фінал Конкурсу проєктів “Мій ЗПТО будує енергоефективну Україну”!

Відбувся фінал Конкурсу проєктів “Мій ЗПТО будує енергоефективну Україну”! Проведено великий обсяг роботи і, судячи, з наданих проєктів це все не дарма!
Журі було зібрано з найкращих знавців енергоефективності та наш Energy Innovation Hub ПДАБА представляв керівник Хабу Євген Юрченко.
В номінації “Зроби свій навчальний заклад енергоефективним!” виділено 2 заклади:
НЗ “Вище професійне училище №7 м. Вінниці”. Сподобалось, що проєктне рішення прийняте саме на основі інженерних розрахунків, без використання маркетингових гасл! Саме випусники професійно-технічних закладів мають у подальшому роз’яснювати пересічним громадянам різницю між рекламною «маркетинговою» ефективністю та професійним рішенням, виконаним згідно розрахунків та діючих норм! В якості призу запропроповано професійні консультації від фахівців ДніпроХабу за цим проєктом і майбутніми проєктами!
Заохочувальні призи для тих, хто не став фіналістами.
ДНЗ “Запорізьке вище професійне училище”. Технічні рішення проєкту цієї команди засновані на комплексному підході – підвищення теплозахисних властивостей огороджувальних конструкцій + модернізація інженерних мереж. Комплексний підхід до термореновації – завжди заслуговує на позитивну оцінку від професійних енергоаудиторів! Але такі проєкти є більш складними та вартісними! Тому, запропоновано в якості призу проведення енергоаудиту від ДніпроХабу!
В номінації “Зроби свою професію популярною” було дивовижним, що лише три заклади презентували таку спеціальність як «Монтажник систем утеплення будівель». Тільки в Дніпрі, кількість квадратних метрів утеплення будівель наголошує на актуальності цієї спеціальності. Це актуально для всіх великих міст нашої країни! Саме ці фахівці мають бути затребувані на ринку праці на найближчі десятиліття!
ДніпроХаб зацікавлений в таких фахівцях тому, тому високі оцінки отримав Центр професійно-технічної освіти м. Житомира
Як заохочення, хотілось відмітити Державний навчальний заклад “Криворізький центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі”. Вони представили доступний, інформативний відео-ролик. Чітко позначена роль жінки в цієї спеціальності! (Це Європейські вимоги до наших проєктів). Промо-ролік – це саме те, що необхідно для ефективної профорієнтації цієї спеціальності!
Запропоновано в якості призу у від ДніпроХабу зняти сумісний якісний відео-ролік «Про підвищення енергоефективності існуючих будівель» Цей контент можна застосувати для агітації на робітничу спеціальність «Монтажник систем утеплення будівель» Криворізького центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі та освітню спеціальність для магістрів «Енергоаудит та енергоефективність в будівництві» Придніпровської державної академії будівництва та архітектури!
Це буде круто та дієво!
Більш детально можна ознайомитись з фіналом конкурсу тут:

?>
вверх