16.07.2024

Fashionillustration для майбутніх дизайнерів

Літні навчально-оздоровчі курси для дітей в ННІ ПДАБА, як ми повідомляли, завершені. А от згадка про них, без сумніву лишиться в дитячій пам’яті. Адже стільки подій, нових друзів, неочікуваних знань…

Незадовго до закриття курсів учні старшої групи, а це майбутні потенційні абітурієнти відокремленого структурного підрозділу “Науковий ліцей цифрових технологій та дизайну” при академії (профіль дизайн,) познайомилися з історією виникнення Fashion, розібрали його напрями та сфери застосування. На практичній частині розібрали основи та будували жіночий образ у русі .

Майстер-клас провела викладач образотворчого мистецтва Вікторія МИРГОРОДСЬКА. Вона три роки працює у напрямку FashionIllustration . Тож її розповідь і презентація дозволила не лише зануритись в історію, а й зрозуміти деякі принципи моделювання сучасного жіночого одягу. А ось практично спробувати конструювати одяг для дівчат та жінок вони, напевне, пробуватимуть на заняттях в «Науковому ліцеї цифрових технологій та дизайну» вже під час навчального року.

До речі, більше про ліцей і умови вступу до нього на нашому сайті за посиланням  – https://pdaba.ust.edu.ua/litsej/, а FashionIllustration – в фотоальбомі.

?>
вверх