07.05.2019

ЕКСКУРСІЯ ДО ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

6 травня 2019 року студенти групи ПЦБ-18/4п з куратором Стехною Павлом Михайловичем, а також студенти групи БЦІ-18 побували на екскурсії до Дніпровської міської ради.

Студенти ознайомилися з історією самоврядування у місті, а також з історією будівель, в яких знаходилися органи місцевого самоврядування. Як для майбутніх інженерів-будівельників, студентам цікаво було розглянути план будівлі сучасної міської ради, творіння відомого місцевого архітектора Павла Нірінберга.

Студенти також відвідали Білу залу, в якій проводяться брифінги та прес-конференції керманичів міста, ознайомилися з департаментами та службами, які працюють у раді. Також була нагода ознайомитися з інтер’єром зали засідань, узнати про роботу міських депутатів, а також постояти за трибуною і навіть посидіти в креслі голови та секретаря.

Із зацікавленням студенти відвідали виставку спортивних досягнень відомих спортсменів міста, а також узнали про почесних людей Катеринослава-Дніпропетровська-Дніпра.

Найбільше студенти були вражені від нещодавно створеного ситуаційного центру міста Дніпро. Співробітниця центру розповіла про його функції та співпрацю з іншими службами і підрозділами. Студенти самі могли обирати пункти спостереження у місті, а також трохи помандрували світом.

?>
вверх