03.04.2024

Ексклюзивне інтерв’ю Наталії Свічкар у Всеукраїнській газеті «Все про бухгалтерський облік»

Доцент кафедри девелопменту нерухомості, фінансів, обліку та маркетингу Наталія Свічкар дала ексклюзивне інтерв’ю головному редактору Всеукраїнській газети «Все про бухгалтерський облік» Зої Слободянюк.

Наталія Свічкар – бізнес-тренерка, спеціаліст за міжнародною кваліфікацією CIMA «Управління ефективністю бізнесу» (P1 «Управління ефективністю операцій», P2 «Управління ефективністю бізнесу») Інституту дипломованих бухгалтерів з управлінського обліку (Великобританія), сертифікований бухгалтер-практик САР

Пишаємось успіхами нашої колеги!

Представляємо основні цитати цього надихаючого інтерв’ю, яке присвячено успіхам не тільки Наталії Свічкар, а її колег, студентів та всіх УКРАЇНЦІВ!

«Що саме надихає вас у роботі?

Н. С.: Насамперед це самі студенти. Саме заради них хочеться створювати нові проєкти. У нас на кафедрі девелопменту нерухомості, фінансів, обліку та маркетингу вже є гарна традиція запрошувати фахівців для проведення гостьових лекцій­практикумів. Так, у листопаді-грудні минулого року разом із фахівцями компанії АТБ­маркет була проведена школа бізнесу «Аналітика даних у ритейлі (Retail Data Analytics)».

«..надихаюся українцями, які під час війни створюють та проводять так багато освітніх курсів. Велика їм подяка за це! За ці два роки війни я дійсно змогла підвищити свою кваліфікацію і як викладач, і як бізнес­консультант, бо отримала цінні знання після участі у багатьох онлайн­курсах».

«Пишаюся викладачами нашої академії та вчуся в них, які проводять уже третій Освітній форум академічної спільноти «Готуємо фахівців для відбудови України».

«Як я вже зазначала раніше, я дуже багато проходжу навчання в дистанційній формі на онлайн­курсах. Тому я надихаю і залучаю як студентів, так і колег до такої унікальної можливості отримати цінні знання від висококваліфікованих фахівців, що раніше було просто неможливо. Я навіть створила телеграм­канал,

в якому ми з колегами розміщаємо інформацію про нові програми та курси навчання. Тільки під моїм керівництвом більше 100 студентів пройшли навчання за онлайн­курсами та отримали сертифікати».

«…в навчанні, співпраці з колегами, підтриманні студентів, єдності є велике зерно нашої ПЕРЕМОГИ!»

«Уже зараз та після нашої перемоги в Україну прийдуть іноземні інвестори для відбудови. Інвестор готовий вкладати гроші, коли він володіє інформацією про компанію та є обґрунтування монетизації майбутнього проєкту. Тому одними з найзатребуваніших фахівців будуть ті, які вміють формувати звітність за міжнародними стандартами та складати бізнес­плани з фінансовою моделлю. У цьому сенсі бакалаврська освітня програма «Міжнародний облік та бізнес­звітність», за якою відбувається навчання на нашій кафедрі, є сучасною, бо надасть саме ці професійні компетентності для майбутніх фахівців».

З повною версією інтерв’ю можна ознайомитись за посиланням

Кафедра девелопменту нерухомості, фінансів, обліку та маркетингу співпрацює вже більше 5 років з Всеукраїнською газетою «Все про бухгалтерський облік». До початку повномасштабної війни газета надавала безкоштовну підписку на друковану версію, а з початку війни – на електронну версію. Окрім того, вже декілька років поспіль є добра традиція вручати подарунки та грамоти від газети «Все про бухгалтерський облік» нашим магістрам випускникам. Велика подяка нашим партнерам!!!

Переглянути інтерв’ю можна в інформаційних матеріалах.

?>
вверх