15.04.2021

Ефективне викладання в сучасній вищій школі: Педагогічний інтенсив

14 квітня відбулося черговий семінар лабораторії педагогічної майстерності кафедри УДІД Науково-навчального інституту інноваційних технологій в освіті.  Тема семінару актуальна і назріла «Ефективне викладання в сучасній вищій школі». У ході семінару порушувалися важливі теми сучасної вищої освіти: Якою має бути лекція в умовах дистанційного навчання? Soft skills сучасного викладача; М’які навички і способи їх здобуття; Взаємодія з студентським середовищем в умовах дистанційного навчання.

В семінарі взяли участь чимало викладачів з багатьох кафедр академії. Серед активних учасників в обговоренні порушуваних проблем – Дружиніна Л.В. (кафедра іноземних мов та підготовки іноземних студентів), Нечипоренко Д.С. (кафедра планування і організації будівництва), Складановська М. Г. (психологічна служба ПДАБА), Нестерова О.В. (кафедра водопостачання , водовідведення та гідравліки).

Головним доповідачем семінару  виступила доцент кафедри українознавства, документознавства та інформаційної діяльності Лисенко Г.І.

Дискусійний тон і атмосферу обміну досвідом створювала керівник семінару завідувач кафедри українознавства, документознавства та інформаційної діяльності Г.П. Євсєєва.

?>
вверх