01.05.2023

Друзі завжди поруч

Напередодні 1 Травня до ПДАБА завітали друзі – благодійники із Міжнародного благодійного фонду «Нова Україна».  Разом із керівництвом академії та активістами для переселенців із окупованих територій, які мешкають у гуртожитках ПДАБА, було організовано психологічний тренінг та благодійний обід – традиційний узбецький плов.

Психологічний тренінг  організувала Мелінда ЕНДРЕФІ – клінічна психологіня напрямку кризової психології в іспанському університеті Ла-Лагуна, психологіня румунської благодійної  організації “Амуртель”,  також членкиня Асоціації екстреної психології Іспанії (SEPADEM), Всесвітньої психологічної асоціації надзвичайних ситуацій  (AEMP). В Дніпро вона прибула після відрядження до Туреччини, населення якої зазнало страшної трагедії від землетрусу. Тож поцікавилась, як захищені працівники та студенти закладу від ворожих ракетних атак. Побаченим в Укриттях №1, 2, 3 лишилась вельми задоволеною та пообіцяла допомогти із комплектацією решти укриттів академії.

Голова Благодійного фонду «Нова Україна» Дмитро СМОЛЯНСЬКИЙ та в.о. ректора Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ  привітали присутніх із Днем праці, побажали найшвидшої Перемоги та Миру.

?>
вверх