29.04.2020

Дорогі студенти, шановні викладачі, всі співробітники академії!

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення.

Ми шануємо своїх героїв, завжди пам’ятаємо про них, тому в музеї академії є меморіальна дошка, де написані імена наших героїв студентів та викладачів, що віддали своє життя у боротьбі з фашизмом.

Саме подвиг ветеранів Другої світової війни надихає нас на сьогоднішні перемоги. Адже завдячуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну, аби подолати ворога та вибороти перемогу.

Зі святом всіх працьовитих! Нехай будь-яка справа закінчиться успіхом і перспективними пропозиціями на майбутнє. Творіть, любіть, мрійте, надихайтеся, вивчайте щось нове, захоплююче. Більше світлих днів, посмішок, менше розчарувань. Разом ми будемо сильними, терплячими, подолаємо будь-яку пандемію і повернемося до рідної академії, успішно завершимо навчальний рік і будемо наполегливо готуватися до нашого славного ювілею – 90-річчя з дня заснування академії.

Ректор, професор М. В. Савицький

?>
вверх