10.04.2023

Договір про співпрацю з комунальним закладом «Музей спротиву Голодомору»

10 квітня 2023 року було підписано договір про співпрацю між комунальним закладом «Музей спротиву Голодомору» Дніпровськоі міської ради в особі в.о. директора Олександра Сухомлина та Придніпровською державною академією будівництва та архітектури в особі ректора Миколи Савицького.

Основні напрямки взаємної співпраці – це спільна організація наукових і науково-практичних конференцій, симпозіуми, семінари, студентські практики. Співпраця у науково-дослідній і науково-просвітницькій роботі. Надання можливості проведення лекцій, семінарів, консультацій з питань історії.

В музеї історії ПДАБА в.о. директора музею спротиву Голодомору Олександр Сухомлин, декан архітектурного факультету Олександр Харлан, історики кафедри українознавства, документознавства та інформаційної діяльності Світлана Волкова, Галина Лисенко обговорили деталі і напрямки співпраці закладів, а також шляхи популяризації та відновлення історичної пам’яті українського народу.

Музеї – це живі свідки нашої історії. А співпраця музеїв дозволяє збагатити експонатами експозиції та донести до відвідувачів та широкого кола студентів невідомі факти нашого спільного минулого, без усвідомлення якого немає майбутнього.

https://www.facebook.com/pdaba.edu.ua/posts/pfbid0VLHQt7ov2gz8qMTnjZsoq3Qp2kaWsqgcvpVp7fmSjQTZDB7LkSW1iHXgW14YD3Xal

?>
вверх