15.12.2023

До всесвітної кампанії 16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства!

Напередодні сесії, 14 грудня о 13 годині у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури відбулася крайня у цьому календарному році кураторська година. Інформаційну сесію «Гендерна рівність та недискримінація на практиці» було проведено представниками «Вільного простору для жінок та дівчат» у м. Дніпро, з якими академія співпрацює вже другий рік поспіль.

До заходу долучились студенти першого курсу архітектурного факультету груп КЕР-23 та УМЛ-23 разом з куратором Волковою Світланою Петрівною, економічного факультету групи МАГ-23, куратор Морозова Євгенія Петрівна та студрада економічного факультету.

Важливість отримання студентами знань з гендерної рівності та протидії насильству відзначили перед початком заходу проректор з навчально-виховної роботи ПДАБА Галина ЄВСЄЄВА та заступник декана економічного факультету Валентина БАБЕНКО

Інфосесія була дуже інформативною, цікавою, з актуальною для студентської спільноти інформацією. Студенти цікаво провели час, обговорити питання жіночих прав та розповсюджених гендерних стереотипів, питання протидії сексизму та гендерній нерівності, долучившись до акції 16-ти Днів активізму.

Для майбутніх маркетологів тема заходу була прямо пов’язана з набуттям знань та навичок з фаху. Тож вони активно обговорювали дуже корисну для професійного зростання інформацію про сексизм у рекламі та про те, як його не допускати. Найактивніші студенти заохочувались смаколиками.

Дякуємо організаторам заходу, представникам «Вільного простору для жінок та дівчат» у м. Дніпро та сподіваємось на подальшу співпрацю

?>
вверх