07.12.2021

До уваги викладачів та науковців ДВНЗ ПДАБА. Нові конкурси у 2022 році. Програми ЄС Еразмус+ – відкрито!

24 листопада 2021 р. Європейська Комісія оголосила новий конкурс Програми Еразмус+ на 2022 рік, прийнявши Щорічну Програму – Annual Work Programme 2022.

Більш детальніше – за посиланням тут.

Еразмус+ – це Програма міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, що має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності і активного громадянства. Програма підтримує можливості навчальної та академічної мобільності в освіті та для молоді, проєкти та партнерства і розвиток стратегій та співпраці. Ключові пріоритети Програми: якість в освіті та підготовці, інклюзія та гендерна рівність, зелені та цифрові трансформації, підготовка вчителів і наставників, вища освіта, геополітичний вимір. Крім цього, продовжується підтримка викладання, навчання та проведення досліджень з питань європейської інтеграції щодо майбутніх викликів і можливостей ЄС в межах напряму Жан Моне.

Оголошення конкурсів – Call for proposals 2022:

– Керівництво до Програми – за посиланням Programme Guide 2022

– Зміст Керівництва до Програми з перекладом укр. мовою, пріоритети, дедлайни та рекомендації НЕО в Україні –за посиланням тут.

– Напрями відкриті для України з кінцевими термінами подання заявок (DEADLINES), гіперпосилання на конкурси тощо (англ./укр.мовами)за посиланням тут.

Контакти для зв’язку

(050) 748 – 10-78 – Юлія Дегтярьова

(096) 520 – 18-09 – Ірина Атрошенко

?>
вверх