09.06.2020

До уваги студентів старших курсів ДВНЗ ПДАБА!!!

Оголошується набір кандидатів для проходження профільного стажування на підприємствах Німеччини.

 

Цільова аудиторія – студенти старших курсів (закінчений четвертий семестр на момент початку стажування – 1 лютого), випускники та аспіранти (до 30 років) із знанням англійської і/або німецької мови. Наявність мовного сертифікату не є передумовою для участі.

 

Участь у програмі – безкоштовна. Проект фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ) та приймаючими підприємствами. Всі видатки стипендіатів покриваються Програмою. Торгово-Промислова палата України є офіційним партнером та одним з виконавців проекту.

 

Програма пропонує активним і мотивованим студентам унікальну можливість пройти профільне стажування і отримати практичний досвід у провідних підприємствах Німеччини. Серед них є як відомі світові компанії – лідери у своїй галузі, так і маловідомі широкому загалу представники малого та середнього бізнесу. До учасників проекту також належать деякі дослідницькі інститути, що надають місця аспірантам і студентам, які пов’язують своє майбутнє з науковою діяльністю.

 

Стажування розпочинається щороку з 1 лютого і триває від трьох до п’яти місяців.

 

Вікове обмеження для стипендіатів – 30 років. Заявник має володіти англійською і/або німецькою мовою. Наявність мовного сертифікату не є необхідною умовою.

 

У інформаційних матеріалах знаходиться буклет з описом проекту.

Заявки подаються з 01.05 до 15.06.2020 на електронну адресу:

bewerbungen-giz-stipendienprogramm-ukraine@giz.de

 

КОНТАКТИ:

Андрій Гончарук (координатор проекту, ТПП України), goncharuk@live.de, тел.: +38 044 584 28 29

?>
вверх