05.06.2023

DNIPRO EDUCATION CITY 2023: ПДАБА РОЗКРИВАЄ ПЕРСПЕКТИВИ

3 червня в парку ім. Т.Г. Шевченка відбувся масштабний освітній фестиваль Dnipro Education City 2023.

‼Придніпровська державна академія будівництва та архітектури презентувала абітурієнтам, їх батькам і друзям:
– спеціальності і освітні програми академії,
– міжнародні можливості,
– студентське життя,
– провела цікаві майстер-класи, вікторини,
– надала особисту консультацію кожному щодо вступу 2023.

Чимало молодих людей скористалися шансом дізнатися більше про умови вступу та перспективи навчання у кращому архітектурно-будівельному виші регіону і країни.

Зі сцени DNIPRO EDUCATION CITY 2023 до майбутніх абітурієнтів звернувся проректор академії, доктор технічних наук, професор Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ. Він порекомендував молодим людям обирати майбутню спеціальність з погляду на сучасні тренди, на популярність та затребуваність. Одна з таких професій  – будівельник. Незалежно від зміни технологій, будівництво буде існувати завжди, особливо у найближчі часи, коли почнеться масштабне відновлення інфраструктури, зруйнованої російським агресором. На факультетах академії представлено:
– багато професій будівельного спрямування,
– високий науковий рівень викладачів,
– один із трьох в країні енерго-інноваційний ХАБ,
дослідження на замовлення підприємств, в тому числі, атомної енергетики,
– амбітні проєкти, зокрема, участь у проєктуванні технологій будівництва Місячної бази,
– співраця із закладами вищої освіти Європи,
– участь у проектах ЄС із управління «розумними будинками» з використанням штучного інтелекту,
– ще під час навчання студенти залучаються до наукових та науково-технічних робіт…

Усе це гарантує якісну освіту, відкриває студентам великі практичні перспективи. До того ж, зважаючи на потреби країни, Міносвіти і науки збільшило кількість бюджетних місць для навчання студентів-будівельників.

Презентація академії була організована завдяки спільним зусиллям багатьох колег. У заході взяли участь проректор з навчально-виховної роботи Галина ЄВСЄЄВА, завідувач відділу профорієнтаційної роботи Наталія ГРУЗІН, відповідальний секретар приймальної комісії Павло ФІСУНЕНКО, декани та представники всіх факультетів. Організатори фестивалю подякували за добру підготовку презентації та відзначили  ПДАБА як «найдружніший колектив».

Більше дізнатись про можливості навчання в Придніпровській державній академії будівництва та архітектури можна 17 червня на черговому  Дні відкритих дверей.

Долучайтесь до студенського товариства ПДАБА, знайомтесь із його кращими, активними представниками вже під час Дня відкритих дверей!

#Абітурієнт_2023 #ПДАБА #ВСТУП2023

?>
вверх