19.02.2024

День відкритих дверей. Збудуй своє майбутнє!

Минулої суботи в ПДАБА пройшов День відкритих дверей у форматі Фестивалю науки і технологій, який відбувся за участі Українського державного університету науки і технологій та Українського державного хіміко-технологічного університету.

Численні майбутні абітурієнти перейнялися симпатією, а дехто і остаточно вирішив стати студентами саме у ПДАБА. Адже…

Наша історія – це 100 років освітньої і наукової діяльності, понад 65 тисяч випускників, сотні найважливіших технологій в будівельній галузі, десятки тисяч найважливіших будов країни, зведених за участі і під керівництвом наших випускників.

Диплом нашої академії – це перепустка в твоє успішне майбутнє, бо спільний девіз науково-педагогічного колективу – «Якісна освіта – фундамент майбутнього!»

ПДАБА – це не просто академія, це світ, де кожен день – це можливість втілити свої найсміливіші мрії! Здобути унікальні знання і навички, знайти друзів чи кохання життя, вивчити

кілька іноземних мов, побачити світ під час студентських обмінів, стажувань за кордоном,проявити себе в спорті, творчості, вибудувати власну кар’єру ще в студентські роки. ️Ми готуємо фахівців

за перспективними напрямами, серед яких «Міське та комунальне господарство», «Енергоменеджмент та енергоаудит», «Дизайн архітектурного середовища», «Девелопмент нерухомості», «ІТ-технології», «ВІМ-технології в будівництві та цивільній інженерії», «3D-друк в будівництві та машинобудуванні» і багато інших. Фахівці в цих галузях будуть затребувані під час відновлення країни у найближчі кілька десятиліть.

У нас затишні аудиторії, сучасні лабораторії, майстерні та спортивні зали, плавальний басейн, захисні споруди, актова зала, де проходять захоплюючі заходи, та науково-технічна бібліотека з шаленою кількістю книг!

Навчання у нас – це 39 програм підготовки магістрів, серед яких 14 освітньо- наукових, це взаємодія з сучасними технологіями! У нашій електронній бібліотеці близько двох з половиною тисяч повнотекстових документів, а Wi-Fi доступний у всіх куточках академії.

У нас ти зможеш розкрити свій потенціал та реалізувати свої амбіції! Працювати над суто земними і навіть космічними будівельними технологіями.

Приєднуйся до нашої дружної родини та стань частиною найкращого вишу будівельно-архітектурного спрямування!

?>
вверх