08.04.2019

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 30 БЕРЕЗНЯ 2019

30 березня 2019 року було проведено черговий день відкритих дверей в ПДАБА.

Наразі було зареєстровано 75 абітурієнтів. Це порівняно з попереднім днем відкритих дверей майже вдвічі менше. Але це пояснюється тим, що школярі були на канікулах, багато роз’їхалися по Україні на екскурсії і в той же час дні відкритих дверей проводилися одночасно в декількох вищих навчальних закладах Дніпра.

Цього разу географія була представлена містами Запоріжжя, Кам’янське, Дніпро, а також містечками і селами Дніпропетровської області.

Як зазвичай, кожний факультет був представлений інформаційними стендами, а також представники провідних кафедр академії надавали консультації щодо спеціальностей та щодо правил вступу до вишу, пропонували взяти участь у проведенні експериментів, демонстрували свої досягнення.

Представники факультету ПЦБ показали конструктивні елементи будівлі, надруковані на промисловому 3-D принтері.

Біля стенду Механічного факультету викладачі демонстрували роботу  3-D принтеру та оптичного мікроскопу.

Економічний факультет заохочував своїх відвідувачів солодощами.

На Будівельному факультеті можна було детальніше ознайомитися з майбутньою професією завдяки цікавим і змістовним відео-роликам.

Вже за традицією кафедра водопостачання, водовідведення та гідравліки здивувала цього разу відвідувачів та співробітників академії наочною презентацією одного з методів очищення води – флотації. Крім того, представники кафедри продемонстрували реагентну обробку трубопроводів систем зворотного водопостачання від відкладень різних типів в дії.

Також було проведено вступне тестування з математики, фізики, української мови та літератури, англійської мови, за результатами якого можна отримати додаткові бали при вступі до нашої академії.

?>
вверх