02.08.2019

Делегація німецької компанії Maschinenfabrik Gustav Eirich.

01 серпня 2019, Придніпровська державна академія будівництва та архітектури приймала поважну делегацію німецької компанії Maschinenfabrik Gustav Eirich.

Три роки тому була започаткована співпраця між академією і всесвітньо відомою машинобудівною компанією. Нині вже є знакові плоди – в одній із лабораторій академії встановлено унікальний за своїми характеристиками і можливостями змішувач для приготування будівельних сумішей. На офіційній зустрічі із колективом ректор академії подякував партнерів із Німеччини і з будівельної компанії «Строітель-П» за машину, яка розкриває перспективи наукового пошуку нових рецептур для будівельних сумішей.

Присутні працівники академії із цікавістю познайомилися із історією і сьогоднішнім днем компанії, творчим шляхом  Президента компанії Штефана Айріха, який успішно продовжує сімейну справу. На завершення офіційної частини ректор за рішенням наукової ради вручив пану Штефану Диплом почесного доктора академії. Тут же було підписано і угоду про продовження співпраці на наступні роки.

Новий сучасний механізм у лабораторії академії – це ще один крок у розбудові матеріальної наукової бази вишу, який прагне рухатися  у ногу із часом. Зокрема розвивати напрямок 3D друку у будівництві.

Науковий пошук триває. Адже у будівельників ще чимало тем як на землі, так і у космосі

01 серпня – візит делегації компанії Eirich

01 серпня 2019, ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" приймала поважну делегацію німецької компанії Maschinenfabrik Gustav Eirich . Три роки тому була започаткована співпраця між академією і всесвітньо відомою машинобудівною компанією. Нині вже є знакові плоди – в одній із лабораторій академії встановлено унікальний за своїми характеристиками і можливостями змішувач для приготування будівельних сумішей. На офіційній зустрічі із колективом ректор академії подякував партнерів із Німеччини і з будівельної компанії ЧСМП "Строитель-П" за машину, яка розкриває перспективи наукового пошуку нових рецептур для будівельних сумішей.

Опубліковано ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" Пʼятниця, 2 серпня 2019 р.

?>
вверх