04.07.2023

Чарівний світ – у подарунок дітям

Так хочеться вам показати, діти.
Чарівний світ у крапельці роси.
І ваше ніжне серденько відкрити
Для радості, любові і краси.

Цими словами ведуча закриття навчально- оздоровчих курсів для дітей викладачів та  співробітників ПДАБА підсумувала останню зустріч з малечею, яким дорослі протягом без малого місяцю дарували свою увагу, знання, вміння, таланти, аби зробити їхній літній відпочинок цікавим, захоплюючим і корисним.

Учасників закриття курсів щиро вітали ректор Придніпровської державної академії будівництва та архітектури Микола Савицький, гості з Дніпровської обласної організації Асоціації футболу України на чолі з Віктором Андрухівом.

Дорослим – керівникам академії, профспілкового комітету, батькам та рідним слухачів курсів було чому порадіти.

Випускники старшої групи чудово виконали «Буковинський народний танець» та пісню «Вийди, вийди Іванко».

Учасники молодшої групи подарували присутнім пісню-веснянку «Вийди, вийди сонечко» та танець «Весела гра».

Середня група представила  «Танець з Техасу». А ще вони заспівали пісню «Ой ходила дівчина бережком».

Танець «Сучасні візерунки» створили Ірина ГРАБОВСЬКА та Марія СОПІЛЬНЯК під керівництвом Лариси КОТОВОЇ, режисера всього заходу.

ЛАДА та ДАНА КРИЛОВЕЦЬКІ виконали пісню «Прогноз»  гурту «Діти інженерів».

Захоплюючою видалася і підготовлена вихованцями курсів виставк «Народна іграшка, як витвір мистецтва», які під керівництвом Світлани ВОЛКОВОЇ подорожували у світ книжок та власними руками виготовляли іграшки.

До волонтерської роботи із малечею долучилось чимало майстрів своєї справи, талановитих людей. На ART-Kids викладач Аліна ЗІНЧЕНКО професійно навчала малюванню і на виставку творів слухачів усіх груп цікаво було подивитись. Адже за час перебування на курсах діти набули нових знань і навичок та удосконалили свої.

Важко уявити відпочинок дітей без насичених спортивних заходів. Адже рух – це життя у будь-якому віці. А для малечі – це ще й питання розвитку, тому під керівництвом відомих спортсменів, тренерів дітлахи системно розвивали фізичні якості, займалися баскетболом, акробатикою, плавали в басейні. Показовий виступ з акробатики (викладач Орина БОРОВКОВА), презентувала старша група. Епізод тренування показали юні баскетболісти (викладач Олена МАРУСИЧ).

Під час урочистого закриття курсів дітям були вручені нагороди та подарунки, а всі гості змогли насолодитися концертною програмою, яка наповнила святковий зал радістю та веселощами. Вручали нагороди слухачам ректор ПДАБА Микола САВИЦЬКИЙ, керівник курсів Володимир ШИЯН та голова профспілкового комітету академії Олександр ДЗЮБАН. Наказом ректора та рішенням профкому нагороджено грамотами також велику групу викладачів курсів, вихователів.  Особливо відзначимо волонтерів, яким було оголошено подяки:
– викладач малювання Роман ЛЮБЧЕНКО тренери з акробатики;
– віце-президент зі стрибків на батуті та стрибків на акробатичній доріжці федерації гімнастики Дніпропетровської області Дмитро ГАК;
– кандидат у Майстри спорту зі стрибків на акробатичній доріжці Орина БОРОВКОВА.

Рішенням профкому академії всі члени профспілкової організації, які брали участь в проведенні навчально-оздоровчих курсів (21 особа) отримають матеріальне заохочення.

Так завершилося це незабутнє свято дитинства, що змусило кожного з присутніх посміхнутися і відчути радість у своєму серці.

?>
вверх