02.04.2022

Благовіст життя

Сьомого квітня 2022 року в Придніпровській державній академії будівництва та архітектури з нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я та Благовіщення Пресвятої Богородиці відбувся онлайн-конкурс декламаторів «Благовіст життя».

Захід було організовано спільними зусиллями кафедри українознавства, документознавства та інформаційної діяльності, наукового гуртка «Простір слова», первинного осередку Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка в ПДАБА, Студентською радою та Студентським клубом ПДАБА. Модерувала конкурс викладач кафедри УДІД, керівниця наукового гуртка «Простір слова» та голова первинного осередку ВТ «Просвіта» Лариса Богуславська.

Майже 50 студентів та співробітників академії долучилися до онлайн-трансляції, де проникливо та зворушливо декламували українську поезію студенти нашого закладу. Участь у конкурсі взяли студентки будівельного, архітектурного, економічного й факультету цивільної інженерії та екології Санітар Ганна (гр.ТГПВ-19); Бережна Аліна (гр.АРХ-20-4п); Соколенко Анастасія (гр.МКГ-18); голова Студентської ради Зінченко Аліна (гр.ПЦБ-20-1); Бібік Анастасія (гр.АРХ-20-4п); Штепка Анастасія (гр.МЕН-19); Уфімцева Марія (гр.АРХ-20-4п); Апанасенко Анастасія (гр.АРЗ-21-3МН). Долучилася до поетичної декламації і заступник декана економічного факультету з виховної роботи, доцент кафедри УДІД Валентина Бабенко, яка прочитала власну поезію.

Живе слово дійсно зцілювало серце і зміцнювало внутрішній гарт. Усіх учасників заходу об’єднало спільне відчуття того, що життя, любов і правда завжди були і будуть непереборними і найвищими цінностями людського буття.

Повний відеозвіт про конкурс дивіться на нашому youtube-каналі.

?>
вверх