31.08.2023

Безпека – понад усе

В нинішніх умовах воєнного стану підготовка до початку нового навчального року окрім звичних вимірів має ще і безпековий. Саме цій теми вчора було присвячено інструктаж, який відбувся в ПДАБА вчора, 30 серпня, з викладачами, керівниками факультетів, відповідальними за цивільний захист в академії.

Про те, як реагувати на надзвичайні ситуації (НС )воєнного і мирного характеру було доведено співробітникам, викладачам, тимчасово переміщеним особам, які проживають в гуртожитках ПДАБА. Вони були ознайомлені Інструкцією №1-НС. Вібдулись практичні тренування та відпрацьовані маршрути переміщення здобувачів освіти до своїх Укриттів в разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій природного, соціального, техногенного та воєнного характеру на території ПДАБА.

Комісія в складі в.о. ректора ДАНІШЕВСЬКОГО В.В., проректора з навчально-виховної роботи ЄВСЄЄВОЇ Г.П., проректора з соціально-економічної та адміністративно-господарчої роботи БАБЕНКО М.М., завідувача кафедри БЖД БЕЛІКОВА А.С., начальника штабу ЦЗ ректорату ГВАДЖАІА Б.Д. перевірили підготовку до дій в надзвичайних ситуаціях.

Слід зауважити, що робота ця не є епізодичною. Як ми повідомляли раніше, готовність Укриттів ПДАБА до поновлення очного навчання з першого вересня ще місяць тому перевірила комісія ДСНС та обласної санітарно-епідеміологічної станції. Висновок: укриття задовольняють безпековим вимогам, зауважень немає.

Принциповий підхід, якому мають слідувати усі, -БЕЗПЕКА – ПОНАД УСЕ!

?>
вверх