11.04.2022

Безкоштовні заняття з української мови

До уваги вимушених переселенців, волонтерів та просто всіх охочих!!!

У нашій академії стартують  безкоштовні заняття з української мови. Через невимушене живе спілкування українською мовою на цікаві для учасників теми відбудуться нові знайомства, обмін думками, виконання цікавих завдань у колі нових друзів.

У результаті слухачі отримають змогу підвищити свій рівень вільно й грамотно здійснювати усну й письмову комунікацію українською мовою; критично та відповідально застосовувати інформаційні та комунікаційні технології в практичній діяльності; формувати системний підхід у ставленні до минулого, сучасного та майбутнього України, цінувати культурно-історичні та морально-етичні надбання українського народу, виявляти повагу до різноманіття релігій і етнокультур; розвивати творче мислення, потребу в постійному інтелектуальному самовдосконаленні, зокрема до вибудовування та втілення власної стратегії навчання упродовж життя, коригування власної професійної діяльності в контексті основних професійних вимог.

Заняття проводяться наживо щопонеділка о 15:00 вул. Паторжинського 11-а, кім. 106 та у форматі онлайн (платформа Zoom) кваліфікованими викладачами кафедри українознавства, документознавства та інформаційної діяльності Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.

Як індивідуальні, так і колективні заявки на участь в онлайн-форматі приймаються за електронною адресою nstspr@ukr.net

Чекаємо всіх охочих! Усе буде Україна!

?>
вверх