18.09.2017

Атестація осіб, які претендують на державну службу

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року № 301 «Про організацію проведення атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою» та відповідно до внесення Національним агентством України з питань державної служби ДВНЗ ПДАБА до переліку вищих навчальних закладів, уповноважених на проведення атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою – Придніпровська державна академія будівництва та архітектури проводить атестацію осіб, які претендують вступити на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою.

 

В академії створено атестаційну комісію для організації та проведення атестації осіб, які претендують вступити на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою.

 

 Вартість послуги – 500 грн. 

 

 Звертатися за адресою: Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, кафедра українознавства, м. Дніпро, вул. Чернишевського, 24 А (висотний навчальний корпус), аудиторія В-606.

Тел. (056) 756-34-98  e-mail: ukr@mail.pgasa.dp.ua

Контактна особа: завідувач кафедри українознавства Євсєєва Галина Петрівна.

E-mailevseeva@i.ua

?>
вверх