19.05.2022

Аспірантура – це про майбутнє

За участі ректора ПДАБА Mykola Savytskyi Миколи Савицького та проректора з наукової роботи Владислав Данішевський Владислава Данішевського відбулась робоча зустріч із аспірантами академії.

В умовах воєнного стану та бойових дій на території країни міняються форми занять та можливості спілкування здобувачів освіти зі своїми викладачами. Проте освітньо-наукові програми ніхто не відміняв і графіки освітніх процесів треба дотримуватись. Адже аспірантура це основна форма підготовки науково-педагогічних і наукових кадрів в Україні. А отже – і питання майбутньої освіченості та конкурентоспроможності нації.

В ході обговорення завдання – не втратити якість підготовки аспірантів, заслухали інформацію та пропозиції завідуючого відділом аспірантури Ігоря Соколова та завідуючої відділом профорієнтаційної роботи та маркетингу Natali Gruzina Наталія Грузін.

Прийнято рішення проаналізувати ситуацію та пропозиції, що були висловлені на зустрічі, затвердити нові правила та підходи на черговому засіданні Вченої ради академії, звісно, з урахуванням рекомендацій Міністерства освіти і науки України.

?>
вверх