17.05.2023

Алгоритм успіху від Сергія Климова

15 травня, як ми й анонсували, відбулась професійно-освітня та виховна імпреза « Алгоритм успіху» за участю дніпровського бізнесмена і Сергія КЛИМОВА.  Організатори – Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, редакція Всеукраїнського щомісячника «БОРИСТЕН»,  Дніпровський міський  осередок Всеукраїнського товариства «ПРОСВІТА».

Прокоментувати подію ми попросили одного із організаторів цієї імпрези – Фіделя Сухоноса: «За ленінськими заповітами Україна , дякувати Богу, вже не живе і боремося за те, що жити й надалі не буде. Позаяк сентенцію, яку приписували совєтські ідеологи “вождю світового пролетаріату” про те, що “преса не лише пропагандист і агітатор, а й колективний організатор”” варто брати до уваги. А тому з приємністю сьогодні взяв участь у імпрезі “Алгоритм успіху”, яка була ініційована та організована у стінах Придніпровська державна академія будівництва та архітектури (ПДАБА). Її головним героєм став соціально відповідальний бізнесмен, студент цього вишу Сергей Климов. У новому числі нашого щомісячника вміщено допис про цю успішну особистість “Будуємо бізнес перемоги” авторства Вашого покірного слуги, який став так само одним із предметів дискусіїї, в перебігу цікавої та пізнавальної для всіх небуденної імпрези.»

А це вже кілька рядків із допису в журналі «Бористен»під заголовком «БУДУВАТИ БІЗНЕС ПЕРЕМОГИ»:
– Сергій Климов  належить до того покоління, яке зустріло добу незалежної України, можна сказати, на порозі дорослого життя. І хоча серед людей цієї генерації тих, хто ностальгує за Совєтським Союзом і «братськими обіймами», сьогоднішніх вбивць українців, набагато менше, аніж тих, хто належить до 60 плюс.
– Нас ніколи не візьмуть в Євросоюз, – сказав, як відрізав, під час нашого спілкування мій співрозмовник. – З тієї простої причини, що ми його просто очолимо. З нашими природними ресурсами, територією, працьовитим і здібним населенням – це абсолютно реальна справа…
– …більшість з мого кола людей і я сам, живемо надією і працюємо  сьогодні заради того, аби Україна перемогла , аби ми, нарешті, скинули б московські кайдани. Я багато читав історичної літератури. У певній мірі те, що нині відбувається, було передбачено об’єктивним ходом подій. Як не прикро, але для компромісу сьогодні немає передумов. Або вони нас знищать, або ми їх переможемо…

ПРИНОСИТИ КОРИСТЬ ЛЮДЯМ, РІДНІЙ ДЕРЖАВІ – ЦЕ ЗНАМЕННИК БУДЬ-ЯКОГО БІЗНЕСУ, ФУНДАМЕННТ БУДЬ-ЯКОГО УСПІШНОГО БІЗНЕСМЕНА. БІЗНЕС, ВИСЛОВЛЮЮЧИСЬ ОБРАЗНО, МАЄ БУТИ ДУХОВНИМ.

На завершення зустрічі Сергій Климов отримав із рук головного редактора Фіделя Сухоноса свіжий номер «Бористена» з оповіддю про себе та  Почесну грамоту від голови дніпровської «Просвіти» Сергія Тютюнника. А від студентів і працівників академії – велике «Дякуємо»!

?>
вверх