14.03.2023

«Альфа+» – є перспективи!

Придніпровська  державна академія будівництва та архітктури підписала Меморандум про співпрацю  з  представником ФОП Локшиної А.Б., яка зараз знаходиться у Німеччині.
Анжела Локшина – сертифікований коуч ACTP ICF, сертифікований консультант з профорієнтації за методиками «SDS-5» та «Магеллано Університет» («ОС Україна), Керівник компанії «Right Choice recruiting&consulting» і АкадемiЇ розвитку кар’єри «Альфа+».
У 2022 році вона започаткувала проект Академія розвитку кар‘єри «Альфа+». Його мета – допомогти людині у розвитку особистісних та професійних компетенцій для покращення якості життя через професійний розвиток. В Академії працюють напрямки: кар’єрне консультування ( до нього звертаються коли треба визначитися з майбутньою професією чи спеціалізацією)
Другий напрямок Академії «Альфа+» – психологічний супровід під час пошуку роботи та адаптації.
Є напрямок юридичного консалтингу з питань трудового права.
Є напрямок здорового способу життя, адже для проведення кар‘єрних змін потрібна енергія.
Академія розвитку кар‘єри «Альфа +» реалізує свою роботу через консультації, вебінари, майстер-класи, практичні курси, що проводяться онлайн, та благодійні проекти.
Зараз проходить «Новий старт»- навчаня психологів- профорієнтологів, які потім нададуть консультації з працевлаштування людям, що втратили професійну працездатність внаслідок війни в Україні.
Сьогодні Анжела Локшина  налаштовує можливість працевлаштування українців у Німеччині.
УКРАЇНЦІ ЗА КОРДОНОМ 
З метою реалізації положень Меморандуму про співпрацю між ПДАБА та Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини  відбувся круглий стіл «Ми з України».
Модератором заходу виступив в.о. ректора професор Владислав Данішевський.
До круглого столу  були запрошені  підприємці Дніпропетровщини, які зараз знаходяться за кордоном.
Учасники зустрічі віз цікавістю слухали змістовні розповіді про бізнес-клімат та вирішення соціальних питань в країнах Європи.
Роман КОМИЗА – керівник Громадської організації «Центр економічної інтеграції та сталого розвитку»  розповів про складнощі відкриття бізнесу в Іспанії, виклав свою точку зору на шляхи подальшого розвитку економіки України, реформи податкової системи, розвитку малого та середнього бізнесу, умови захисту бізнесу, реформи зайнятості населення .
Алла САВЧЕНКО – президент міжнародної аудиторсько-консалтингової компанії BDO Україна, перебуває в Словенії, презентувала  задачі Комітету по відродженню України, приймала пропозиції по створенню бізнесу у різних країнах Європи.
Ольга КІЛЬОВА – директор компанії   «Гойда» – у Німеччині, розповіла, як займається спортивним облананням майданчиків, запропонувала після перемоги у м. Дніпрі створити Діснейленд.
До її розповіді приєдналася Анжела Локшина – керівник проєкту Академія розвитку кар‘єри «Альфа +», яка також знаходиться в Німеччині і з якою співпрацює ПДАБА.
Світлана ЛУК’ЯНЧЕНКО – директор приватного дитячого садка розповіла про бізнес клімат в Італії та соціальні проблеми переселенців з України.
Діалог продовжила в.о. завідувача кафедри девелопменту нерухомості, обліку та маркетингу Евгенія Морозова, яка також знаходиться в Італії.
Соломія БОЙКО – бізнес- тренер, зараз знаходиться в Польщі, розповіла про професійну освіту у цій країні.
В обговоренні питань круглого столу брали участь:
Віктор СЕРГЄЄВ –  Голова  Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини;
Микола  ШЕВЧЕНКО – координатор експертів Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини;
Галина Євсєєва- прорекор з навчально-виховної роботи;
Сергій Шатов- професор кафедри будівельних і дорожних машин.
?>
вверх